4/22

2,50 € - 3,00 €

Voetbalvakbeurs (Hal A & B)

Vrijdag 13 mei 2022 tot Zondag 15 mei 2022

De eerste Belgische Voetbalbeurs

Voetbal is léven: zowel op het veld als in de tribune. Op Belgiës eerste voetbalbeurs ontdek je waar het allemaal om draait. In een unieke setting met spelers, trainers, bestuursleden en andere gelijkgezinden ontdek je meer over de nieuwste trends en feiten in voetballand. De Voetbalvakbeurs is een evenement – uniek in België – voor en door gepassioneerde liefhebbers met een professionele kijk op het (Belgisch) voetbal. Van 13 t.e.m. 15 mei 2022 zetten maar liefst 88 exposanten er hun beste beentje voor en genieten je van 100% authentieke voetbalsfeer.

Een voetbalbeurs voor besturen, trainers, spelers en liefhebbers

De eerste Voetbalvakbeurs is een initiatief van Jan Vermeir en Mario Walravens, twee ervaren spelers in de voetbalwereld, zowel op als naast het veld. Het evenement is dé netwerkplek waar iedereen met werk, ervaring of interesse kan netwerken en bijleren over de laatste trends in alle facetten van ’s werelds populairste sport. De eerste Belgische editie van deze voetbalbeurs is een all-round voetbalbeleving.

Op de beurs ontdek je allerlei nieuwe snufjes om je trainingen succesvoller te maken. Je leert er bij over innovatieve tools en diensten voor je voetbalclub. Je doet nieuwe inzichten op tijdens demotrainingen en ontmoet er gepassioneerde voetbalprofessionals, -leveranciers en -organisaties.

 

Openingsuren

  • Vrijdag 13 mei 2022 18u-22u (VIP nocturne)
  • Zaterdag 14 mei 2022 10u-18u
  • Zondag 15 mei 2022 10u-18u

Tickets

Organisator

Huisdieren zijn niet toegelaten in de zaal.

 

Corona

Om iedereen een veilig bezoek te garanderen wordt de Covid - 19 overheidsmaatregel voor Belgische indoor beurzen toegepast vanaf 1 september 2021. Deze wordt strikt opgevolgd. U kan de beurs bezoeken na het voorleggen van 1 van volgende opties:

  • Covid Safe Ticket op GSM digitaal via de Covidsafe.be app of afgeprint op papier
  • Een negatieve PCR- of antigeentest van minder dan 48 uur oud, uitgevoerd in een laboratorium, apotheek of testcentrum (zelftests zijn niet toegestaan)

Additional dates