24/17

37,00 €

Kamping Kerstmis (hal A)

Zaterdag 15 december 2018

Kamping Kitch Club presenteerd

Goe nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans, Kerst komt alweer iets vroeger dit jaar!
Na de succesvolle edities' van het grootste verkleedfeest van belgie dat telkens plaatsvind tijdens het laatste weekend van augustus zal er op 15 december voor de tweede maal een wintereditie georganiseerdt worden.

De kerstliederen en après-ski hits worden voor de gelegenhijd in een kamping-jasje gestoken.

Onder andere Bart Kaël, DJ Furax, De Confetti's, Sandra Kim en Claude François maakten hun kamping-debuut vorig jaar in Wieze. Kamping Kitsch Club Residentes Marcel en Vicky en Kamping Kitsch Club Soundsystem zijn uiteraard ook weer van de partei, en nog vele andere artiesten met onder meer Yves De Ruyter, DJ Ghost, Youri Parker en JP van The Kings Club.

Verkleden is naar goede gewoonte weer verplicht. Wie niet verkleedt is komt er niet in! Inspiratie kan gehaald worden bij de Kerstman, elfjes, skipak, lederhosen, Heidi...

Naast tal van optredens kan je ook op de schoot met Hot Marijke, naar de Kerstmarkt, eetwedstrijd en ijstaart eten en nog veel meer andere kerst-activiteiten.

Meer info via www.kampingkerstmis.be of neem even een kijkje op de facebookpagina.

Openingsuren

  • Zaterdag 15 december 13u-01u

Prijzen

  • Tickets zijn te koop vanaf 31 oktober om 12u smiddags. Opgelet! Snel zijn is de boodschap want er worden slechts een beperkt aantal ticketten verkocht! Te bekomen via http://www.kampingkerstmis.be/tickees
  • geweune inkomkoarte: € 35 (excl. € 2 fee)

Organisator