20/19

Free event

Stoffen Spektakel (hal A & B)

Zondag 29 september 2019

Stoffen Spektakel

De grootste stoffenbeurs van België komt weer naar de Oktoberhallen in Wieze. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

Op het Stoffen Spektakel wordt er door een regionale BERNINA naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl

Openingsuren

  • Zondag 29 september 10u - 17u

Prijzen

  • Gratis toegang

Organisator

  • Julian Timmerman
  • www.stoffenspektakel.nl
  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.